Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/irsbg1/www/root/plugins/system/jabuilder/helper.php on line 265
Последваща грижа за инвеститорите

Да задържиш вниманието и интереса на инвеститорите е също толкова важно и отговорно, колкото и тяхното първоначално привличане. Често големи компании, които са успели да наберат капитал чрез първично предлагане, опиянени от успеха забравят за това обстоятелство. Такова поведение винаги се наказва от инвеститорите  с „бягство от позицията”. „Последващата грижа”  за инвеститорите e важен процес, в който трябва да вземат участие както специалисти по връзки с инвеститорите, работещи за компанията,  така и членовете на висшето й ръководство.

Активната комуникация с инвеститорите и своевременното разкриване на информация стоят в основата на т.нар. „последваща грижа” за инвеститорите.  Единствено чрез изработването и последователното прилагане на изпълнима и ясна Програма за връзки с инвеститорите могат да бъдат постигнати целите, които дадена компания си поставя относно своите инвеститори. Програмата  трябва да обхваща комуникацията със всички  инвеститори – институционални, индивидуални и професионални.

Как можем да ви бъдем полезни?

Нашият екип не само ще ви окаже съдействие при разработване на  Програма за връзки с инвеститорите, но и ще участва в цялостният процес на последващо разкриване на информация, като подготвя необходимите програми, последваща актуализация на всички вътрешни документи на компанията, подготовка и анализ на всички документи, които дружеството предоставя на инвеститорите и регулаторите на капиталовия пазар. Освен това ще ви помогнем да структурирате корпоративната си интернет страница, като обособим специална секция Връзки с инвеститорите, така, че тя да бъде максимално полезна на вашите инвеститори, финансови анализатори, финансови медии и заинтересовани лица.
Нашите абонаменти услуги за цялостно покритие на процеса по разкриване на информация ще ви разтоварят от цялата бюрокрация и стрес, за да можете спокойно да работите за постигане на дългосрочните цели на компанията.